De feestcommissie is dit collegejaar gezellig vol met maar liefst 5 commissieleden! Onder begeleiding van Lieke zullen we dit jaar ons uiterste best doen om de leukste, feestelijkste activiteiten voor jullie te organiseren. 

De rol van voorzitter wordt dit jaar bekleed door het grootste feestbeest van Art: Kim! Après-ski, tentfeesten of feestjes in Utrecht, het maakt haar niets uit, als het maar gezellig is. En dat is het altijd als Kim er is. Om een goede balans in het leven te vinden zie je Kim ook geregeld met haaknaalden of een boek op de bank ploffen #balanceiskey.

Mocht je je aanmelden voor een van de fantastische activiteiten van de feestcommissie (en ja, dat doe je natuurlijk), dan zal je een mailtje terugkrijgen van onze secretaris Janna. Janna verzorgt daarnaast de glitters op alle activiteiten en feesten Als zij niet bezig is met het organiseren van activiteiten, zit zij met haar neus in de boeken. Ook heeft ze een zwak voor de Moomins. 

De duiten worden dit jaar geteld door onze penningmeester Ilse. We mogen ze daarna nog wel een keer natellen, want Ilse is niet zo goed in rekenen. Het is daarom maar goed dat zij de overstap heeft gemaakt van de PABO naar kunstgeschiedenis. 

De Benjamin van onze commissie is dit jaar Nina. Zij is dit jaar pr-commissaris en verzorgt de prachtige en hilarische promo voor de feestcommissie. Nina houdt zó erg van feesten, dat zij dit zelfs nuchter wil doen. Nina moet namelijk nog 18 worden en zal dit jaar alle nuchterheidsdiensten op zich nemen ;). 

Tot slot is onze vierdejaars Art-veteraan Luna ook van de partij. Hoewel zij riep dit jaar ‘echt geen commissie bij Art te gaan doen’, bekleedt zij dit jaar de rol van algemeen lid in de feestcommissie. Mocht iemand een ruggengraat gevonden hebben, is die van haar. Luna voorziet de commissie dit jaar van wijze lessen, gezelligheid en een wijntje op z’n tijd (behalve voor Nina dan). 

Hopelijk tot snel op een van onze activiteiten! Kusjes van de feco